Mooi verjaardagscadeau Kloetinge-keeper Van der Schee

De voetballers van Kloetinge hebben hun doelman Jaco van der Schee een mooi verjaardagscadeau geschonken. Het presentje werd de jarige keeper uit Zierikzee in Oosterland gegeven waar de Zuid-Bevelandse eersteklasser tweedeklasser Duiveland met 0-5 versloeg. Duiveland-Kloetinge betrof zaterdagmiddag een duel in de tweede bekerronde en was een wedstrijd tussen de koplopers uit de eerste klasse C en de tweede klasse E. Dat verschil was op sportpark Oosterpark duidelijk merkbaar. Kloetinge toonde zich negentig minuten lang een klasse beter en nam voor rust afstand met twee treffers. Na de pauze zag Duiveland-goalie Kevin Verboom er niet altijd even gelukkig uit en produceerde Kloetinge mede daardoor nog eens drie treffers.