Van Geer redt een punt voor hockeyers HSD

De hockeymannen van HSD hebben afgelopen zondag een zwaarbevochten maar verdiend punt meegenomen uit Breda. Bij Zwart Wit kwam HSD furieus uit de startblokken: na een mooi opgezette aanval van Thijs van der Torren en Michel Coolbergen scoorde Brian van Geer. Wat twee wedstrijden niet lukte, lukte deze wedstrijd dus binnen drie minuten al. HSD kon dit goede begin geen passend gevolg geven. HSD werd bijna het hele restant van de eerste helft ver teruggedrongen en dit resulteerde in een 2-1 achterstand bij rust door twee goed uitgespeelde aanvallen van Zwart- Wit.

[banner]

De tweede helft zag er compleet anders uit dan de eerste helft: HSD had het initiatief en Zwart Wit werd nog nauwelijks gevaarlijk voor de goal. Doelpogingen van Frank Huisson en Robbert van Oosten van HSD strandden nog op de keeper van Zwart Wit maar deze moest vijf minuten voor tijd uiteindelijk toch capituleren. Bij een aanval hield Huisson de keeper en een verdediger druk bezig voordat hij de bal overspeelde aan de volledig vrijstaande Van Geer aan de andere kant van de cirkel. Deze kon vervolgens voor open doel makkelijk de bal over de doellijn lopen: 2-2.