Kansloze nederlaag hockeymannen HSD

Het mannenteam van HSD is vrij kansloos onderuit gegaan tegen het tweede team van Prinsenbeek. Het eerste kwartier van de eerste helft was zondag het aanzien niet waard. Er konden geen kansen genoteerd worden voor beide partijen. Prinsenbeek kwam na deze fase beter in zijn spel en zette steeds meer druk op de verdediging van de eilandelijke hockeyploeg die ronde de twintigste minuut kraakte en barstte bij een strafcorner van Prinsenbeek: 1-0. HSD kon hier maar bitter weinig tegenover zetten: de twee genomen strafcorners resulteerden niet in de gewenste gelijkmaker. Vijf minuten voor rust verdubbelde Prinsenbeek de voorsprong. Een aanval over rechts werd goed teruggetrokken en werd bij de tweede paal binnengewerkt.

[banner]

In de tweede helft had HSD op basis van werklust duidelijk het betere van het spel. HSD benutte echter de kansen niet. Prinsenbeek deed dit wel eenmaal uit de rebound van een strafcorner. HSD had in de eindfase recht op een eretreffer maar die bleef uit.