Weer tien goals bij Schouwse Boys

Algemeen

Net als de vorige thuiswedstrijd van Schouwse Boys bleef de doelpuntenteller op tien steken. Tegen Dauwendaele maakte het eilandelijke zaalvoetbalteam, uitkomend in de eerste klasse van de KNVB-competitie, er twee meer maar tegen de opponent van woensdagavond, MMS United, werden de tien goals keurig verdeeld over de twee teams. Met de 5-5 konden beide teams best genoegen nemen want Schouwse Boys en MMS United waren aan elkaar gewaagd. Schouwse Boys speelde collectief net wat beter en MMS United toonde zich individueel een tikkeltje bekwamer.

[banner]

Ingmar Quist opende de score in sporthal Onderdak door goed te wachten en zijn tegenstander fraai uit te kappen. Te slap en niet goed verdedigen was de oorzaak van de twee tegendoelpunten zodat de rust met 1-2 bereikt werd. Direct na de pauze stelde Schouwse Boys door treffers van Mats Willemse, Vincent Bakker en Quist orde op zaken en leken de drie punten in de tas. Een foutieve pass van Freek Torensma bracht MMS United weer terug in de wedstrijd. Die fout van de Zierikzeese speler kwam Schouwse Boys uiteindelijk duur te staan. Met nog een goede twee minuten maakte MMS United gelijk en in die laatste twee minuten maakte Benjamin Verwest via een gelukje gelijk en zette de beste man van MMS United zijn team wederom op gelijke hoogte met de thuisploeg.

Uitslagen ZieZaVo: IJtama/Arpi-New York Pizza 2-2, Knock on Wood-IPZ 2-2, garage Slager-Via Adviseusr 9-3, FC Kerkwerve-Motorenboys 1-1, Airpack-WIK 2-17.

Meer nieuws