Logo wereldregio.nl

Erkenning JMC Signmakers

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft JMC Signmakers te Bruinisse van SI'BON, de organisatie voor buitenreclame, het keurmerk voor Erkend Signmaker gekregen. Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van JMC Signmakers binnen de branche. Als Signmaker is JMC Signmakers een specialist in reclame en decoratie. Gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering: de Erkende Signmaker verzorgt het van ontwerp tot en met de productie.

Getoetst is of JMC Signmakers uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur heeft en beschikt over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel. In dit geheel dient het keurmerk van SI'BON gezien te worden als garantie voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en de Signmaker.

,,Voor JMC Signmakers betekent aansluiting bij SI'BON deel uitmaken van een organisatie. Wij als SI'BON-ners houden elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten bij een SI'BON-bedrijf dat zij zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En in het geval dat er toch een geschil ontstaat, bemiddelt SI'BON tussen opdrachtgever en bedrijf. Zodat de opdrachtgever te allen tijde de service en de zekerheid kan verlangen die zij mag verwachten," aldus de organisatie die de erkenning verstrekt. JMC Signmakers is er van overtuigd dat bedrijven met de SI'BON erkenning de toekomst hebben.