Invaller Peeren al na halve minuut succesvol

Martijn Peeren stond maar een goede minuut in het veld, maar deed dat wel met verve. De achttienjarige korfballer begon de wedstrijd All Ready-Olympia als reservespeler. Zijn ploeg had zaterdagmiddag in sporthal Onderdak geen enkele moeite met de opponent uit Schiedam en won met 19-13. Slechts enkele momenten van ongeconcentreerdheid bezorgden All Ready wat probleempjes, maar vrijwel meteen werd de marge naar vijf of zes doelpunten getild.

[banner]

Bij 18-13 kwam Peeren, speler van All Ready 2, in het veld. De korfballer liep al een tijdje warm en wist, kijkend naar de stand, dat het van een invalbeurt zou komen. Enkele tellen voordat de scheidsrechter aangaf dat de laatste minuut was ingegaan, maakte Peeren (foto) zijn opwachting. Hij draaide moeiteloos mee in de aanval, zag zijn kans schoon en scoorde met een fraai afstandschot tijdens zijn tweede invalbeurt in de hoofdmacht van de Zierikzeese korfbalploeg. Door de ruime en terechte zege blijft All Ready samen met TOP uit Arnemuiden leiden in de tweede klasse G. Scores All Ready: Dennis Voshart 5, Jan-Willem van Nieuwenhuyze, Desiree Voshart, Remy Quist 3, Anouk van Tiggelhoven 2, Henk de Graaf, Manon Torensma, Martijn Peeren 1.