Verlies doet All Ready geen pijn

All Ready heeft de thuiswedstrijd tegen Veo met 12-14 verloren, maar consequenties heeft het niet. De grootste concurrent voor direct lijdsbehoud in de eerste klasse F, De Vinken, leed zaterdagmiddag namelijk ook een nederlaag. Hierdoor blijft het verschil tussen de Zierikzeese formatie en de ploeg uit Vinkenveen een punt in het voordeel van All Ready. Met nog drie wedstrijden te gaan staat de korfbalploeg vooralsnog op een veilige zesde plaats.

[banner]

Hoewel All Ready tegen Veo in de eerste helft steeds het voortouw nam en steeds op voorsprong stond, liet de tegenstander pas na de pauze haar ware kracht zien. Steeds nadat het All Ready redelijk wat moeite kostte om te scoren, doelpuntte Veo in de daaropvolgende aanval vrijwel binnen de minuut. Zoveel dodelijke efficientie, dat moest All Ready een keer opbreken. Pas bij 11-11 brak het inderdaad bij de thuisploeg: All Ready scoorde niet en Veo wel. En deed het maar liefst tweemaal. Daarna scoorden beiden teams nog een keer, maar Veo gaf de winst niet meer uit handen.