Uitstel kampioensfeest Duiveland

Algemeen

Duiveland moet nog een week geduld hebben om het kampioenschap in de derde klasse A te kunnen vieren. De reden is dat de Oosterlandse formatie zelf zaterdag tegen WHS niet verder kwam dan 2-2 en dat Veere VCK met 3-0 versloeg. Hierdoor nadert Veere koploper Duiveland tot op twee punten. Wil Duiveland honderd procent zeker zijn van de titel, moet het komende zaterdag winnen van het al gedegradeerde Apollo'69. Maar dat zal toch niet meer mis gaan?

[banner]

Een week na de behaalde titel van de vierde klasse A ging het voor DFS wel mis. In en tegen Wolfaartsdijk was de thuisploeg met 4-1 te sterk. En in de vierde klasse B is kampioen SKNWK nog een wedstrijd af van haat ultieme doel: de competitie zonder puntverlies afsluiten. Zaterdag werd in ieder geval de voorlaatste opdracht met succes voltooid: 5-0 tegen Chrislandia.

Uitslagen Tweede klasse E: Arnemuiden-Bruse Boys 1-0

Derde klasse A: WHS-Duiveland 2-2 (1-1 Ronald Zwager, 2-2 Dennie le Comte)

Vierde klasse A: Wolfaartsdijk-DFS 4-1 (4-1 Rene van der Linde) Mevo-Nieuwland 0-5

Vierde klasse B: SKNWK-Chrislandia 5-0 (1-0 Christian van Vossen, 2-0 en 3-0 Wesley Goud, 4-0 Emiel Kuijten, 5-0 e.d.) WIK'57-Smerdiek 1-1 (1-1 Bart Boot) Brouwershaven-Stavenisse 2-0 (1-0 Merijn de Boer, 2-0 Patrick Berrevoets) SPS-ZSC'62 2-0

 

Meer nieuws