Kookstudio Week

Algemeen

Kookboerderij Spennekot in Kerkwerve zet tijdens de Nationale Kookstudio Week (van maandag 28 april tot en met zondag 4 mei) haar deuren open. Deze promotieweek is bedoeld om consumenten kennis te laten maken met het fenomeen kookstudio’s. Zo’n studio is een culinair educatief bedrijf waar onder begeleiding van een kok -in een professionele keuken- gerechten worden klaargemaakt. Na afloop geniet je met z'n allen van deze zelfbereide maaltijd. De kookworkshop vindt altijd plaats op afspraak en in groepsverband; iedereen bereidt daarbij een deel van een gerecht of de maaltijd. Voor een workshop kan uit een bestaand programma of specifieke 'keuken', gerechten of bereidingswijze worden gekozen. Op dinsdag 29 april en vrijdag 2 mei (vanaf 11.00 uur) kan aan de Verseputseweg in Kerkwerve een picknick worden klaargemaakt en in de boomgaard worden opgegeten. Spennekot wil een natuurlijke en eerlijke keuken integreren met producten uit de groentetuin en boomgaard, aangevuld met culinaire en streekproducten.

Meer nieuws