Doelpuntrijke derby in Ouwerkerk

Algemeen

In een bijzonder doelpuntrijke wedstrijd heeft Ouwerkerk met 4-5 het onderspit gedolven in het streekduel met Renesse. De thuisploeg kwam door een treffer van Jakkoo Brouwer nog wel op voorsprong, maar daarna lag het initiatief steeds bij de ploeg uit de Westhoek. Net als de derby in Ouwerkerk in de vijfde klasse B, was ook de wedstrijd van Zierikzee in de derde klasse A behoorlijk doelpuntrijk. Het wankele Walcheren, dat op punt van degraderen staat, werd op sportpark Den Hogen Blok met 7-0 opgerold. In de uitwedstrijd had Zierikzee ook al geen moeite met de rode lantaarndrager. Echter, toen bleven zoveel treffers als zondagmiddag uit. Van de zeven treffers van nu waren er twee weergaloos: de eerste treffer van Mathijs Hage (een mooie stift) en de enige goals van Leon Sinke (een fraaie boogbal van buiten het zestienmetergebied in de verre hoek).

Uitslagen Derde klasse A: Zierikzee-Walcheren 7-0 (1-0 Ingmar Quist, 2-0 Mathijs Hage, 3-0 en 4-0 Wesley Quist, 5-0 Mathijs Hage, 6-0 Rutger Kooman, 7-0 Leon Sinke)

Vijfde klasse B: Nieuw-Borgvliet-Zonnemaire 4-0 Dreischor-Odio 0-3 Ouwerkerk-Renesse 4-5 (1-0 Jakkoo Brouwer, 1-1 Stephan van Vugt, 1-2 Wilco Hoogerhuis, 2-2 Chris Schoneman, 2-3 Vincent Goedegebure, 2-4 Sven Verseput, 3-4 Carlo van der Maas, 3-5 Vincent Goedegebure, 4-5 Richard van de Berg)

Meer nieuws