Stadsbakkerij viert feest

Algemeen

stadsbakker_logo-copy-1.jpgEind maart is het 10 jaar geleden dat de familie Droppers van de BB Bakkerij in Zierikzee haar poorten opende van haar nieuwe bakkerij-lunchroom aan de Appelmarkt 8. Gelijktijdig werd de naam BB Bakkerij veranderd in Stadsbakkerij. Die veranderingen hebben de afgelopen 10 jaar een positieve wending aan het bakkersbedrijf gegeven, en bleek de juiste basis voor het bedrijf zoals het nu is.

De Stadsbakkerij wil dit 10-jarig jubileum graag vieren met de inwoners van deze wereldregio.

  • Zaterdag 29 maart een spectaculaire jubileum-ballonnenactie voor alle klanten.
  • Maandag 31 maart en dinsdag 1 april vallen er 9000 jubileumtassen bij de mensen uit de regio in de bus. Met die tas kan zo vaak men maar wil gebruik worden gemaakt van productvoordeelactie. 4 weken lang 1 tas vol voor 10 euro t/m 26 april.
  • In de winkels kunnen de klanten met een speciale jubileumpen een kanskaart invullen. Elke week maakt iemand kans op een grote jubileumtaart. De jubileumpen gaat mee naar huis, dus iedereen heeft prijs.
  • Als klap op de vuurpijl organiseert de Stadsbakkerij een kinderfeest in de bakkerij voor elk kind op Schouwen-duiveland, die in april 10 jaar wordt. Ouders kunnen hun kind aanmelden in één van de winkels. Het kinderfeest zal plaatsvinden op woensdagmiddag 23 april.

Meer nieuws