Logo wereldregio.nl

Opnieuw goud voor Gilde Slagerij Polderman.

Stichting Het Worstmakers Gilde beloonde het vakmanschap van Slagerij Polderman te Burgh-Haamstede met 5 maal goud.

De stichting Het Worstmakers Gilde die de onderscheiding in het leven riep telt bijna 150 deelnemers die zijn verdeeld in 7 regio’s. Het hele jaar door organiseert de stichting onaangekondigde keuringen en dat betekent dat de kwaliteit van het assortiment het hele jaar door optimaal moet zijn. Na een telefoontje van de keurmeesters van het Gilde moet binnen een paar uur een aantal producten ingestuurd worden.

De keurmeesters van het ‘Worstmakers Gilde’ waren unaniem in hun oordeel dat de gebraden gehaktballen, gebraden gehakt als vleeswaar, boterhamworst, aardappel-vlees-groenteschotel en erwtensoep goud verdienen en hiermee bewijst Polderman zijn vakmanschap opnieuw.

Naast het ontwikkelen van nieuwe producten is Slagerij Polderman continu bezig met het verbeteren van bestaande producten, zoals het maken van producten zonder gluten, melkeiwitten, en zonder de toevoeging van conserveringsmiddelen en extra water. Zo blijft het ambachtelijk werken steeds boeiend en afwisselend, zowel voor de slager als voor de consument.