Koploper zet Delta Sport routineus opzij

Delta Sport heeft zondag geen potten kunnen breken tegen koploper White Demons 2.

Het eerste mannenteam van de Zierikzeese handbalvereniging verloor met 17-22 en hield eigenlijk alleen in de beginfase gelijke tref met opponent. Na de 4-4 was het over en sluiten voor de thuisploeg en liep White Demons langzaam maar zeker uit na een grote voorsprong: 6-12 bij rust. Het magere aantal treffers van Delta Sport was te wijten aan het missen van flink wat open kansen en - maar dat is al een aantal weken zo - het gemis van een echte schutter. In de tweede helft speelde White Demons 2 de wedstrijd in sporthal Onderdak op routine uit. Het raakte ook niet in paniek toen de thuisploeg heel even op vier treffers verschil kwam. Door het resultaat blijft Delta Sport een zeer middelmatige middenmoter. Scores Delta Sport: Guust Sluijs 6, Jimmy Niemans 4, Rick Evertse 3, Kenneth Mellaart 2, Stefan den Ouden 1.