Kostbare nederlaag All Ready

All Ready heeft zaterdag een kostbare nederlaag geleden tegen Vitesse: 12-14. De Zierikzeese formatie van trainer Sjaak Joziasse kon een overwinning tegen de ploeg uit Barendrecht goed gebruiken maar speelde slechts in de openingsfase een goede wedstrijd. Bij een 5-2-voorsprong speelde All Ready niet meer het korfbal dat tot de mooie marge had geleid. Sterker nog, de thuisploeg scoorde tot de rust zeker een kwartier niet. Vitesse pikte haar goals wel mee en ging met een 5-6-voorsprong de pauze in. In de tweede helft vergrootte Vitesse de marge en was All Ready niet in staat het gat te dichten. Door de nederlaag staan de eilandelijke korfballers dichterbij de degradatiezone dan een veilige plaats in de middenmoot. Scores All Ready: Henk de Graaf, Yvonne Joziasse, Jan-Willem van Nieuwenhuyze, Dennis Voshart 2, Anouk van Tiggelhoven, Manon Torensma, Remy Quist, Marcel Joziasse 1.