Natuursteenbedrijf Timmerman Natuursteen B.V. mag nieuw keurmerk dragen.

Algemeen

Tijdens de ledenvergadering van ABN (Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven) presenteerde Stichting Keurmerk Natuursteen zijn nieuwe keurmerk voor de natuursteenbranche.

Natuursteenbedrijf Timmerman Natuursteen B.V. mag als één van de eerste 9 natuursteenbedrijven in Nederland het keurmerk dragen. Het keurmerk richt zich op de bediening van de zakelijke en particuliere markt. De eisen zijn ondergebracht in het Keurmerk Natuursteen. Timmerman Natuursteen B.V. is opgericht in 1839 en sinds 1966 gevestigd in Nieuwerkerk. Als vakmensen kennen eigenaren Chris en Martin Timmerman alle mogelijkheden van natuursteen. En dat is niet eenvoudig, want natuursteen, zoals graniet, leisteen of marmer is er in duizenden kleurschakeringen en soorten. Bedrijven die het keurmerk mogen voeren staan garant voor kwaliteit.

Een onderneming die in aanmerking wil komen voor het keurmerk moet aan bedrijfsmatige en technische eisen voldoen. Het betreft onder andere eisen op het gebied van de wet ketenaansprakelijkheid, offertes, meer- en minderwerk, klachtenadministratie, Arbo en Milieu, bedrijfsorganisatie, opleiding en uitvoering van de werkzaamheden volgens geldende normen en richtlijnen. Stichting Keurmerk Natuursteen controleert of alle aangesloten bedrijven hieraan voldoen.

Meer nieuws