En meer zakelijk nieuws uit de regio

Algemeen

Overleden Op 81-jarige leeftijd is op 2 -september in Arnemuiden overleden Adrie de Ridder, beter bekend als Adrie de Jodelaar. De visboer die tot drie jaar geleden nog werkzaam was, heeft vierenzestig jaar lang onder meer in Zierikzee op de weekmarkt gestaan en vis gevent langs de deur in Dreischor en Nieuwerkerk.

Creatieve sponsor Maarten “Snacks on Wheels” Brasser sponsort met ingang van het nieuwe voetbalseizoen het gecombineerde reserve-elftal van Zonnemaire en Dreischor. Deze ploeg, die het ene jaar onder de naam Dreischor en het andere onder de naam Zonnemaire aan de competitie deelneemt, heeft dientengevolge ook de shirtkleuren aangepast. Het blauw-wit van Dreischor en het geel-zwart van Zonnemaire komen samen in de blauw-geel gekleurde shirts van sponsor Snacks on Wheels die -toevallig zelf ook deze kleuren-combinatie voert. Naast de shirts zorgt Brasser ook voor de broeken, sokken, keeperskledij en tassen.

Nieuwe website waterschap Waterschap Zeeuwse Eilanden heeft een nieuwe website. De nieuwe site biedt diensten en een uitgebreide hoeveelheid actuele informatie. Naast een verbeterde inhoud, heeft de huisstijl een fikse opfrisser gehad. De website van Zeeuwse Eilanden is een onderdeel van WaterschapsNet. Het adres is www.wze.nl

Meer nieuws