Logo wereldregio.nl

YourSurprise start leerwerktraject met Gors

  Actueel SD

YourSurprise en Gors starten samen een leerwerktraject om inwoners van Schouwen-Duiveland met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

De deelnemers gaan in september aan de slag bij de cadeauwinkel YourSurprise maar krijgen hierbij wel begeleiding van Gors. Gors is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in dagbesteding of met een afstand tot de arbeidsmarkt.
De bedoeling is dat de deelnemers aan The Launch, zoals het project heet, al werkend e´e´n of meerdere MBO-certicaten halen. De naam verwijst naar de kickstart die de deelnemers krijgen. Hun talenten worden als het ware gelanceerd dankzij het traject. Op deze manier kunnen mensen die niet zo goed in de schoolbanken leren toch een startkwalificatie bemachtigen.
Met de samenwerking gaat een wens van YourSurprise in vervulling. Arne Timmerman, e´e´n van de eigenaren van YourSurprise: “We zijn altijd op zoek naar manieren om maatschappelijk ons steentje bij te dragen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft, alleen bij de e´e´n is het talent zichtbaarder dan bij de ander. We willen ook die laatste groep een kans geven. Daarom zijn we in gesprek gegaan met Gors en de gemeente Schouwen-Duiveland en uiteindelijk is deze mooie samenwerking het resultaat.” (op foto staan medewerkers van Your Suprise)