Logo wereldregio.nl
ZIERIKZEE - Dinsdagavond 25 augustus rond 22.10 uur is een boom aan de Graspieperstraat in Zierikzee tegen een woning omgewaaid. De brandweer heeft door middel van een hoogwerker de boom verwijderd en in kleine stukjes gezaagd. De woning liep lichte schade op. Er vielen bij het incident geen gewonden. Vermoedelijk heeft de harde wind er voor gezorgd dat de boom tegen de woning heeft kunnen belanden.
ZIERIKZEE - Dinsdagavond 25 augustus rond 22.10 uur is een boom aan de Graspieperstraat in Zierikzee tegen een woning omgewaaid. De brandweer heeft door middel van een hoogwerker de boom verwijderd en in kleine stukjes gezaagd. De woning liep lichte schade op. Er vielen bij het incident geen gewonden. Vermoedelijk heeft de harde wind er voor gezorgd dat de boom tegen de woning heeft kunnen belanden. (Foto: AS Media)

Bomen vallen op woningen

  Actueel SD

Tegen woningen in Brouwershaven en Zierikzee zijn dinsdagavond als gevolg van de zeer harde wind bomen gewaaid.

Rond 22.10 uur gebeurde dat aan de Graspieperstraat (foto) in Zierikzee. De brandweer heeft door middel van een hoogwerker de boom verwijderd en in kleine stukjes gezaagd. De woning liep lichte schade op. er vielen bij het incident geen gewonden. En rond 23.40 uur is een boom op de aanbouw van een woning gevallen aan de Burgemeester Gaststraat in Brouwershaven. In de aanbouw lagen op het moment dat de boom viel mensen te slapen: zij raakten niet gewond en kwamen met de schrik vrij. Een tweede boom stond op vallen, deze is met behulp van een hoogwerker preventief omgezaagd.