Logo wereldregio.nl
ZIERIKZEE - Donderdagmorgen 20 augustus rond 1.10 uur was brand ontstaan in een motor aan de Kapellestraat in Zierikzee. Een voorbijganger ontdekte de brand en waarschuwde de brandweer en de eigenaar. De eigenaar van de motor had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat een groot deel van de motor werd verwoest. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de resten van de voorkant nageblust. Het vermoeden bestaat dat het gaat om brandstichting. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.
ZIERIKZEE - Donderdagmorgen 20 augustus rond 1.10 uur was brand ontstaan in een motor aan de Kapellestraat in Zierikzee. Een voorbijganger ontdekte de brand en waarschuwde de brandweer en de eigenaar. De eigenaar van de motor had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat een groot deel van de motor werd verwoest. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de resten van de voorkant nageblust. Het vermoeden bestaat dat het gaat om brandstichting. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. (Foto: AS Media)

Motor vermoedelijk in brand gestoken

  Actueel SD

Een motor aan de Kapellestraat in Zierikzee is vermoedelijk in brand gestoken. Dit gebeurde rond 1.10 uur in de nacht van woensdag op donderdag.

Een voorbijganger ontdekte de brand en waarschuwde de brandweer en de eigenaar. De eigenaar van de motor had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat een groot deel van de motor werd verwoest. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de resten van de voorkant nageblust. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. (bron AS Media)