Logo wereldregio.nl
NIEUWERKERK - Maandagmiddag 17 augustus rond 16.10 uur heeft een ongeval tussen een bestelbus en een personenauto plaatsgevonden op de N59 in Nieuwerkerk. Bij het ongeval raakte twee personen gewond. Na behandeling van het ambulancepersoneel zijn beide slachtoffers overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is nog niet duidelijk. De politie zal onderzoek naar de toedracht van de aanrijding gaan doen. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen gaan afslepen.
NIEUWERKERK - Maandagmiddag 17 augustus rond 16.10 uur heeft een ongeval tussen een bestelbus en een personenauto plaatsgevonden op de N59 in Nieuwerkerk. Bij het ongeval raakte twee personen gewond. Na behandeling van het ambulancepersoneel zijn beide slachtoffers overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is nog niet duidelijk. De politie zal onderzoek naar de toedracht van de aanrijding gaan doen. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen gaan afslepen. (Foto: AS Media)

Weer kop-/staartbotsing op Nieuwerkerkse kruising

  Actueel SD

Bij een kop-/staartaanrijding met een bestelbus en een personenwagen op de Rijksweg (N59) bij Nieuwerkerk zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.

Na behandeling van het ambulancepersoneel zijn beide slachtoffers overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is nog niet duidelijk. De politie heeft onderzoek naar de toedracht van de aanrijding gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. (bron AS Media)