Afbeelding

Geen padelbanen op huidige locatie LTC Zierikzee

Actueel SD|Sport

Het tennispark van LTC Zierikzee wordt niet uitgebreid met padelbanen.

Dit is de uitkomst van een bijeenkomst van het bestuur van de Zierikzeese tennisvereniging, Buurtbemiddeling en omwonenden die woensdag in het clubhuis van LTC Zierikzee plaatsvond. Voornaamste reden is dat de padelbanen te dicht bij huizen zouden komen te liggen waardoor er teveel geluidsoverlast zou zijn.
Overigens kon de vereniging wel een vergunning krijgen om de padelbanen aan te leggen maar dan mochten ze niet gebruikt worden. Dit was reden voor de tennisclub om het verzoek tot vergunning in te trekken. Het bestuur van LTC Zierikzee beraadt zich over de volgende stap want zij ziet in de padel een broodnodige toevoeging om de tennisclub toekomstbestendig te houden.
Derhalve behoudt LTC Scharendijke (foto) het ‘alleenrecht’ op padellen op Schouwen-Duiveland. Overigens houdt de sport de gemoederen wel bezig, ook op andere Zeeuwse eilanden. Bij Goese Maan worden momenteel twee extra banen aangelegd en bij MLTC in Middelburg wordt de komst van twee extra banen tegengehouden door omwonenden.

Meer nieuws