Logo wereldregio.nl

Duiveland op ‘t laatst voor ‘t eerst compleet

  Actueel SD|Sport

Een seizoen lang moest Duiveland-trainer Rohan de Geus voor deze rubriek ‘een waslijst’ aan afwezigen doorgeven.

Maar nu de laatste twee (?) wedstrijden op het programma staan, is de Oosterlandse ploeg zo goed als compleet. Slechts Roy Quik ontbreekt dinsdag tijdens de eerste nacompetitiewedstrijd van Duiveland tegen SPS. Bij winst speelt het team zaterdag 18 juni het tweede en laatste nacompetitieduel tegen de winnaar van het duel Zaamslag-MZVC.
SKNWK start haar eerste nacompetitiepartij tegen het Oosterhoutse SCO zonder Karl Hanse (afwezig), Machiel Schot en David van den Broek (beiden geblesseerd). Wint SKNWK, dan wacht zaterdag een treffen met Wolphaartsdijk of Westhoek. Bij laatstgenoemde ontbreekt alleen verdediger Patrick Verboom.
Bruse Boys kan ook weer bijna iedereen opstellen. Thomas Maaskant en Mats Willemse zijn er niet bij tegen RCS. Voor Bruse Boys is het na de 1-0-zege op Prinsenland van afgelopen zaterdag de tweede wedstrijd in de strijd van de nacompetitie. Een overwinning op RCS brengt Bruse Boys naar de ‘finale’ op zaterdag 18 juni waarin ze behoud van de tweede klasse kan veilig stellen.