Afbeelding

Bruse Boys nagenoeg compleet voor derby met MZC’11

Actueel SD|Sport

Bruse Boys kan nagenoeg op volle oorlogssterkte aantreden tegen een ietwat gehavend MZC’11.

Slechts Mats Willemse is een twijfelgeval voor de wedstrijd die zaterdag 2 april om 14.30 uur begint op sportpark Volharding. Bij de Zierikzeese ploeg ontbreken de geblesseerden Rody Vermue, Sven Heijboer, Arne Holm en Mauro de Jonge, Thomas van de Zande is op vakantie. De twee tweedeklassers hebben tegenstrijdige belangen: MZC’11 wil winnen om niet definitief af te haken in de titelstrijd, Bruse Boys kan een driepunter goed gebruiken in verband met direct lijfsbehoud. Beide ploegen kregen vorig weekend een 5-0-nederlaag te slikken.
ZSC’62 gaat in de derde klasse B naar het onderaan staande Noad’67. Niet van de partij zijn Lennart Wesdorp, Danny Erkelens (beide geblesseerd), Ian van Essen (schorsing) en Kell Rietbroek (vertrokken naar amateurs Sparta O23). Duiveland-De Fendert gaat niet door vanwege corona.
WIK’57 heeft in de vierde klasse B een een aardig krachtmeting met SPS, de nummer vier van de ranglijst. de twee ontlopen elkaar maar vier punten. De Kerkwervenaren moeten een deel van dat gat zien te dichten zonder Jeroen de Ruijter, Willem Plaizier en Arend van der Spek. Brouwershaven, zevende, speelt zaterdag thuis tegen Smerdiek zonder Justin de Bruine, Skip Reijnen (allebei werk), de geblesseerden Luuk Mabelis en Lex Theuns en Arnold Hanse (school). FC De Westhoek’20 voetbalt op sportpark Van Zuijen tegen Hansweertse Boys: Jelle Boogaard en Patrick Verboom hebben een kwetsuur, Lennart Padmos is een weekend weg. SKNWK ontmoet in Stavenisse de gelijknamige rode lantaarndrager. Tim van der Cingel, Max Jongebreur en Machiel Schot hebben een blessure.

Meer nieuws