Logo wereldregio.nl

Spoeling dun voorin bij MZC’11

  Actueel SD|Sport

MZC’11-trainer Adriaan Nieuwenhuijse heeft het nodige moeten puzzelen om de posities in de voorhoede van de medekoploper in te vullen.

Voor de thuiswedstrijd tegen NSVV, de nummer zes van de tweede klasse E, is Jesper Kriens een twijfelgeval, gaat Rody Vermue vandaag onder het mes voor zijn schouder, is Jaimy Matthews op vakantie en is Ramon Janson geschorst (twee wedstrijden vanwege rode kaart tegen De Meeuwen). Bruse Boys ontmoet het laag geklasseerde SSV’65. Twijfelgevallen zijn Mats Willemse (net vader geworden) en Pepijn de Bruine (ziek geweest).
Duiveland, uitkomend in de derde klasse B, speelt thuis tegen Seolto, een andere middenmoter, zonder Ian Roks (blessure) en Robbert de Bruine (vakantie). ZSC’62, de andere Schouwse derdeklasser, speelt 27 november tegen Klundert zonder Ronald de Vrieze, Justin Vaane (blessures), Danny Erkelens (vakantie), Ian van Essen (ziek) en Niels Ritzen (afwezig). Nicky van der Velden is overigens weer gaan trainen met de selectie uit Scharendijke.
Henk Schouten, trainer van FC De Westhoek’20, laat weten voor de topper tegen Kruiningen een volledig fitte selectie te hebben. De ploeg uit de Westhoek kan zaterdag op sportpark Van Zuijen in verliespunten op gelijke hoogte komen met Kruiningen, dat nog geen punt afstond in zeven wedstrijden.
De huidige nummer twee van de vierde klasse B, SKNWK, kent wel personele problemen voor het thuisduel met het puntloze SC Stavenisse. René Verschoor, Stefan Vermeer en Mark Bleiji zijn op vakantie of een weekend weg, Machiel Schot heeft een zware enkelblessure en David van den Broek en Stijn Dooge hebben ook last van hun enkel. De laatste twee zitten wel op de bank maar laat SKNWK-coach Johnny van Dijke liever niet in actie komen. Brouwershaven speelt tegen Hansweertse Boys, een andere laagvlieger uit de poule. Achter de namen van Justin de Bruine en Skip Reijnen staan vraagtekens, Luuk Mabelis en Wesley Dalebout zijn geblesseerd.