Logo wereldregio.nl

Opponent FC De Westhoek’20 zegt af vanwege corona

  Actueel SD|Sport

FC De Westhoek’20 hoeft zaterdag 20 november niet in actie te komen in de vierde klasse B omdat tegenstander SPS heeft afgezegd vanwege corona.

In dezelfde afdeling kan WIK’57 geen beroep doen op het ‘vaste’ trio geblesseerden voor het duel met Waarde. SKNWK kent een twijfelgeval voor de uitwedstrijd tegen Hansweertse Boys, dat afgelopen dinsdag nog met 0-3 van FC De Westhoek’20 verloor. Brouwershaven, dat net als WIK’57 en SKNWK uit speelt, moet tegen SC Stavenisse Luuk Mabelis (blessure) en Skip Reijnen (werk) missen.
Duiveland wacht in de derde klasse B een lastige klus bij WHS. De ploeg uit St. Annaland heeft de minste verliespunten in deze poule en Duiveland, middenmoter, heeft twijfelgevallen in Roy Quik, Johan van Snippenberg, Robbert de Bruine en Tristan Korpershoek. Ian Roks is er sowieso niet bij. Tholense Boys, dat net als Duiveland tien punten heeft, is zaterdag de tegenstander van ZSC’62.
In de tweede klasse E kan MZC’11 zich tijdens de achtste speelronde plaatsen voor de nacompetitie van het seizoen 2021/2022. Achter de namen van Jesse Kalwij en Kyle van Tiggelhoven staan vraagtekens voor de uitbeurt bij De Meeuwen. Winst volstaat sowieso voor MZC’11 voor de eerste periodetitel. Poulegenoot Bruse Boys mist slechts Thomas Maaskant voor de thuiswedstrijd tegen Yerseke.