Logo wereldregio.nl

FC De Westhoek’20 compleet naar WIK’57

  Actueel SD|Sport

FC De Westhoek’20 treedt zaterdag 16 oktober compleet aan voor de derby tegen WIK’57 op sportpark De Vospit.

De Kerkwerfse ploeg, dat een langdurig geblesseerd trio mist, won tot nu toe eenmaal, de tegenstander behaalde zes punten uit drie wedstrijden. SKNWK heeft in dezelfde vierde klasse evenmin personele problemen voor het uitduel met Rillandia. Brouwershaven, dat naar Smerdiek gaat, mist Lars Jonker (vakantie) en Skip Reijnen (werk).
In Scharendijke ontvangt ZSC’62, dat een punt heeft uit drie duels, de nummer vier van de derde klasse B, het Zevenbergse Seolto. Geblesseerd zijn Lennart Wesdorp en Jean-Paul van der Weele, Ralph van Gent is afwezig. Duiveland treft Zwaluwe thuis en doet dat zonder Robbert de Bruine (vakantie) en de blessuregevallen Donny van Dongen, Jelmer Stouten en Ian Roks.
In Goes verdedigt MZC’11 haar koppositie tegen het laag geklasseerde SSV’65, een wedstrijd tussen een ploeg met het beste doelsaldo (+10) en het team met het slechtste doelsaldo (-11). Jesper Kriens en Roemer Bij de Vaate zijn twijfelgevallen, Arne Holm en Rody Vermue liggen er uit met blessures bij de tweedeklasser. Poulegenoot Bruse Boys telt vier afwezigen voor het thuisduel tegen Arnemuiden, dat op de eerste speeldag flink klop kreeg van MZC’11. Het kwartet bestaat uit Tim von Unen, Boris de Bruine, Koen van de Berge en Jochem Vogel.