Logo wereldregio.nl

Medekoplopers Brouwershaven en MZC’11 nagenoeg compleet

  Actueel SD|Sport

Met zo goed als volledige selecties gaan MZC’11 en Brouwershaven zaterdag 9 oktober proberen de derde zege op rij te boeken in het seizoen 2021/2022.

De Zierikzeese formatie ontvangt in de tweede klasse E FC Axel dat vorige week de eerste zege (op NSVV) boekte. MZC’11 mist de geblesseerden Rody Vermue en Arne Holm. In dezelfde afdeling gaat Bruse Boys naar een andere koploper, Oostkapelle/Domburg dat in twee duels achtmaal scoorde en er nul tegen kreeg.
Bruse Boys kan niet beschikken over Mats Willems, Jochem Vogel (blessures) en Rob den Engelsman (afwezig).
Bij Brouwershaven, lijstaanvoerder met Kruiningen, ontbreken Lars Jonker en Senna Steenhorst (beiden weekend weg) tegen de gedeelde nummer drie van de vierde klasse B, Waarde. De andere is SKNWK dat zaterdag compleet aantreedt tegen het al eerder genoemde Kruiningen. FC de Westhoek’20-trainer Henk Schouten heeft evenmin personele zorgen tegen Smerdiek. WIK’57, nog puntloos kan in Colijnsplaat geen beroep doen op Harmen van de Bok (geschorst), Jeroen de Ruijter (blessure) en het ‘vaste’ geblesseerde drietal. Dennis Dekker is een twijfelgeval.
In de derde klasse B gaat Duiveland op bezoek bij het puntloze Kapelle. De Oosterlanders tellen drie blessuregevallen: Jelmer Stouten, Ian Roks en Donny van Dongen. ZSC’62 gaat naar Prinsenland zonder de geblesseerde Lennart Padmos en de afwezigen Ralph van Gent, Niels Ritzen, Jasper Kraaijenbrink en Jean Paul van de Weele.