Logo wereldregio.nl
Foto:

Smaakmaker derby afwezig in eerste duel SKNWK

  Actueel SD|Sport

David van den Broek, die tijdens de bekerwedstrijd tegen Duiveland in positieve zin opviel, is afwezig voor het eerste competitieduel van SKNWK.

Thuis tegen Smerdiek wordt zaterdag 25 september bekeken of Remco van den Berge wel mee kan doen. De linkspoot viel tegen Duiveland uit met een hamstringblessure. Wouter Hartog heeft liesklachten.
WIK’57 kan tot de winterstop niet beschikken over Tim de Looze, Nino van der Niet en Simon van Dongen. De opponent van de Kerkwervenaren, Brouwershaven, is zaterdag compleet op sportpark Onder de Molen.
Duiveland mist voor het eerste uitduel van het seizoen 2021/2022 met Noad’67 Ian Roks, Donny van Dongen, Jelmer Stouten en Ronald Zwager. ZSC’62-coach Thomas Mangelaar moet voor de thuiswedstrijd tegen WHS enkele spelers naar de ‘tribune’ verwijzen. Danny Erkelens is geblesseerd.
Bruse Boys gaat naar De Meeuwen zonder Marco Ketting, Joost de Witte en Rick Jonker. Bij MZC’11, dat Arnemuiden ontvangt, ontbreekt - what’s in a name - Arne Holm, Micca Bouwman en Mauro de Jonge, Het drietal is geblesseerd.