Logo wereldregio.nl

Van Grunsven/Van der Stigchel prolongeert dubbeltitel Scharendijke

  Actueel SD|Sport

Martijn van Grunsven en Jan Cees van der Stigchel hebben hun titel in de 5-klasse op het dubbeltoernooi van LTC Scharendijke geprolongeerd.

In de eindstrijd hadden Van Grunsven (links op de foto) en Van der Stigchel zondag niet veel te duchten van Edwin van Delft en John Nelis: 6-2 6-0. Laatstgenoemde moest de hoofdprijs in het gemengd dubbel 5 ook aan zich laten voorbijgaan. Met Marika Bolier moest hij zijn meerdere erkennen in Liza de Bie en Mike de Voogd: 2-6 6-1 10-8.
Dat De Voogd ook in Scharendijke weer ver kwam, wekte geen verbazing. De inwoner van Zierikzee heeft het tennis in coronatijd behoorlijk goed eigen gemaakt. Naast de winst in het gemengd dubbel 5 was hij haast vanzelfsprekend ook de beste op twee niveaus lager. In het gemengd dubbel 7 met Aimée van Lint versloeg hij Bart-Jan van Damme en Olijn Tims. De uitslag was er ook naar: 6-0 6-2.
Net als De Voogd was ook Inge de Bree goed voor twee dubbeltitels: met Leon Weeda in het gemengd dubbel 4 en met Nathalie Schoenmakers in het vrouwendubbel 5.