Logo wereldregio.nl

Driemaal feest in huize De Voogd/Kooman

  Actueel SD|Sport

Het Summer Vibes 15+-toernooi bij LTC Zierikzee heeft een zonnig karakter gekregen voor de samenwonenden Mike de Voogd en Arleen Kooman.

De Voogd sloeg net als op het Westhoek-toernooi van eind juli een dubbelslag en Kooman veroverde een hoofdprijs op het het Grevelingenpark. Kooman - dames eerst - speelde met Bianca Westerbeek de finale van het vrouwendubbel 8 tegen Gerda Steegmans en Mariëlle Ayaz-van der Klooster, allen lid van de organiserende vereniging. Kooman en Westerman wonnen met tweemaal 6-3.
De Voogd zegevierde dus tweemaal op de finaledag van het Summer Vibes-toernooi. Met Iman Padmos was hij in het mannendubbel 6 binnen het uur klaar met Arie Plaizier en Peter de Roon: 6-2 6-1. In het gemengd dubbel 5, met Marit Klein, was er wat meer tegenstand van Eric Hoogendoorn en Demi de Spirt maar wonnen De Voogd (rechts op de foto) en Klein nog altijd in twee bedrijven: 6-4 6-2.
Klein pakte overigens net als De Voogd twee titels: met Liza de Bie (links op de foto) was ze de beste in het vrouwendubbel 5.