Logo wereldregio.nl

,,Te verwachten. Begrip voor besluit KNVB”

  Actueel SD|Sport

,,De KNVB heeft er alles aan gedaan om in oplossingen te denken.”
Zo reageert scheidend MZC’11-trainer Edwin Kriens op het besluit van de KNVB van deze week een kruis te zetten door het huidige seizoen dat nogal is getroffen door de gevolgen van corona. ,,Het was te verwachten. Ik heb ook begrip voor dit besluit.”


Voor ZSC’62-voetballer Mike de Voogd staat er ietsje anders in. ,,Ik had er al lang geen vertrouwen meer in dat we nog zouden gaan voetballen. Vanaf december had ik dat gevoel al. Ik vind dat de KNVB ook veel te lang de hoop bij de voetballers heeft gehouden.”
Lennart Padmos, speler van FC De Westhoek’20, noemt de beslissing van de KNVB ‘erg vervelend’. ,,Nu maar hopen dat we van de zomer aan de voorbereiding voor aankomend seizoen kunnen beginnen en die ellende zo snel mogelijk kunnen vergeten.” Kriens nogmaals: ,,Op naar volgend seizoen en hopend weer met vele supporters langs de lijn. Ik ben daar dan zeker één van.
Meer reacties vanuit de eilandelijke voetbalwereld en wat er nog wel mogelijk is, vrijdag in de papieren editie van WereldRegio.