Logo wereldregio.nl
Foto:

Bruse Boys speelt niet vanwege coronageval in omgeving

  Actueel SD|Sport

De wedstrijd tussen Bruse Boys en Strijen gaat zaterdag 10 oktober niet door vanwege besmettingen in de omgeving van het elftal uit Bruinisse. Het betreft dus geen spelers uit de selectie.

Ook Duiveland hoeft niet in actie te komen want bij tegenstander, koploper Halsteren in de derde klasse B, is een coronageval geconstateerd. Poulegenoot ZSC’62 speelt thuis tegen Prinsenland, dat nog maar één keer in actie kwam, en mist Michiel Schipper vanwege een rode kaart tegen Zwaluwe. Barry van der Stel is op vakantie. Ian van Essen, Justin Vaane en Bilal Alashkar zijn op de weg terug van blessures maar voor hen komt de ontmoeting met de Dinteloorders te vroeg.
SKNWK kan in de derby van de vierde klasse B tegen Brouwershaven geen beroep doen op Machiel Schot en René Verschoor vanwege hun rode kaarten van vorig weekend tegen Rillandia. Bij Brouwershaven is doelman Justin Doeleman geschorst wegens een afgelopen speelronde opgelopen rode kaart. De plaats van Doeleman wordt ingenomen door Enrico Höweler. ,,Hem ken ik nog uit mijn tijd van MZVC”, laat Brouwershaven-trainer Danny Sandhövel weten. ,,Tijdens onze keeperssoap had ie mij aangeboden er in nood voor me te zijn. We hebben hem toen overgeschreven zonder naar buiten te brengen en komt over van GPC. Höweler heeft de hele voorbereiding meegedaan maar raakte geblesseerd. Nu staat hij er dus.”
WIK’57 ontvangt op sportpark De Vospit SC Welberg dat tijdens de eerste drie speeldagen louter verloor. Vanwege blessures zijn Nick den Boer, Colin van Wanrooij, Simon van Dongen, Jasper van Sinderen en mogelijk Harmen van de Bok. FC De Westhoek’20 is voor het treffen met SC Stavenisse compleet.
In de tweede klasse E treft MZC’11 in Zouteland De Meeuwen. Marc bij de Vaate, Didi van Ham, Rody Vermue en Kyle van Tiggelhoven zijn er wegens blessures niet bij.