Volleybalvrouwen Forza ten onder tegen DVO

Actueel SD|Sport

Het eerste team van volleybalvereniging Forza heeft de tweede wedstrijd in de promotieklasse verloren. Het duel van de mannen is uitgesteld vanwege coronabesmettingen bij de tegenstanders.

Op de openingsdag won het team van coach Mark van der Paal met 4-0 van Vollido, maar tegen DVO waren de rollen zaterdag omgedraaid. Wat volgde, was een 4-0-nederlaag. De setstanden waren 25-17 25-18 25-22 en 25-6. Het eerste bedrijf begon Forza nog wel goed en stond ze voor, maar DVO herstelde zich op tijd en trok de set en de wedstrijd naar zich toe. De thuisploeg hield Forza namelijk goed onder druk. ,,Het is een sterk aanvallend team met een goede service. Ons blok kreeg geen grip op de aanval en ook de servicepass was niet constant genoeg. Verdedigend zaten we er vaak genoeg wel lekker bij, maar toch wilde het niet helemaal lukken. De derde sets konden we best goed meekomen, maar toch gaven we de set weg aan DVO. De vierde set lukte niets meer en werden we volledig weggeslagen.” (foto devolleyfotoman)