Logo wereldregio.nl
Foto:

Van der Stigchel en Van Grunsven overtuigen in 5-categorie

  Actueel SD|Sport

Jan-Cees van der Stigchel en Martijn van Grunsven zijn de meer dan terechte winnaars van het mannendubbel 5 op het Camping Duin en Strand Dubbeltoernooi in Scharendijke geworden.

Deze zondag zetten ze in de finale het Zierikzeese stel Patrick Renger/Willem Lafeber aan de kant met 6-1 6-2. Met deze score hielden het Nieuwerkerks/Zierikzees, favoriete koppel (midden op de foto) 'gelijke tred' met hun poulewedstrijden waarin ze in twee duels slechts zes games hoefde te incasseren.
Tristan van der Maas en Marit Klein kunnen eveneens terugkijken op een overtuigend optreden in Scharendijke. Tot en met de finale stonden ze geen set af. In de vroege zondagochtend werd het Zierikzeese koppel Paul van Burg/Loekie den Hollanders slechts een game gegund en aan het begin van de middag maakten de LTC Zierikzee-leden het vakkundig af tegen Anouk van der Valk en Timo Kroon: 6-4 6-1.
Het dubbeltoernooi van LTC Scharendijke werd vanwege de coronaperiode uitgesmeerd over twee weken. Over het algemeen is dat bij vele betrokkenen goed bevallen. Of het evenement in 2021 ook weer voor twee weken wordt gespeeld, is nog geen uitgemaakte zaak.