Logo wereldregio.nl
Foto:

Broers De Looff met Duiveland tegen ploeg uit woonplaats

  Actueel SD|Sport

Steffan en Danny de Looff wachten zaterdag 12 september een bijzondere wedstrijd.

Met Duiveland spelen de broers uit Colijnsplaat in Oosterland de laatste en derde bekerwedstrijd van de poulefase tegen Colijnsplaatse Boys. Ze kunnen hun borst natmaken want Duiveland mist namelijk bijna een half elftal want Ronald Zwager, Leen IJzelenberg en Leen Dooge zijn geblesseerd, Michael Jonker is een weekend weg en Robbert de Bruine is geschorst. Poulegenoot SKNWK is compleet voor het duel met Bevelanders.
Dit geldt ook voor Bruse Boys voor de ontmoeting met Jeka. MZC'11 gaat naar SVW zonder de langdurig geblesseerden Tom Quant, Rody Vermue en Marc Bij de Vaate en de zieke Dylan Adelaar.
Bij FC De Westhoek'20, dat thuis tegen ZSC'62, speelt, ontbreken net als vorige week Patrick Verboom en Maurice Stoel. De Scharendijkenaren komen naar Burgh-Haamstede zonder Ian van Essen, Bilal Alashkar en Barry van der Stel (allen geblesseerd) en Ronald de Vrieze (huwelijk).
Brouwershaven treft thuis GPC en kan geen beroep doen op Robin van Mourik (ziek), Luuk Mabelis (weekend weg), Senna Steenhorst (blessure) en Skip Reijnen (werk). WIK'57 moet tegen Wolfaartsdijk aardig improviseren vanwege de afwezigheid van Frank den Boer (geschorst), Nick den Boer (ziek) en Jeroen de Ruijter (vakantie). Tim de Looze en Dennis Dekker zijn twijfelgevallen in verband met een hamstringblessure.