Veel goals in tweede speelronde ZieZaVo

Actueel SD|Sport

De tweede speelronde in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo zorgde voor veel doelpunten in het Laco sportcentrum.

TZN, debuterend in de eerste klasse, nam duidelijk het initiatief tegen De Strandloper/Ginsterveld. Ondanks dat Kevin Veerhoek De Strandloper pas in de slotfase van de eerste helft op 1-0 voorsprong bracht, was de beginfase van de tweede helft voor de broers Didi en Elylak van de Ham die binnen twee minuten de stand op 1-3 brachten voor TZN. Delano Westerink nam De Strandloper op sleeptouw en scoorde een fraaie goal (2-3) in de laatste vijf minuten gebeurde er veel met een doelpunt van TZN-speler Akkermans (2-4) maar via een strafschop en schot uit de middellijn was het Westerink die de stand op 4-4 bracht.
Van Oeveren/ZSC'62 won in dezelfde eerste klasse met 9-2 van Intersport Zierikzee en was C.S. Telecom S.B met fraaie goals van Ingmar Quist met 7-0 te sterk voor ASVB Schipper Accoutants. Van Klinken Montage won ook haar tweede wedstrijd waarbij Van Heukelom Group maar één keer wist te scoren (10-1). Stella Boys/De Banjaard won met 4-2 van FC Kerkwerve/’t Oliegeultje.

Stella Boys/De Banjaard 2 gaat verrassend aan kop in de tweede klasse na een

2-0 overwinning tegen Toren Boys. Vleesboerderij Boot met 3-0 winst tegen

Fietsoutlet Zeeland en AVSB/Van de Wekken Transport, die met 2-7 won van De Kokosmakronen, delen de koppositie met ieder twee gewonnen wedstrijden. Stormachtig uit Nieuwerkerk verraste De Strandloper/Ginsterveld 2 met 4-0 -winst en Grenzeloos Kort scoorde er lustig op los tegen DDEZOM (16-0).