Logo wereldregio.nl
Foto:

Vermue (MZC'11) onder het mes voor schouderoperatie

  Actueel SD|Sport

Rody Vermue is vermoedelijk tot de winterstop uitgeschakeld vanwege een schouderoperatie.

Deze ondergaat de voetballer van MZC'11 een paar dagen voor de eerste competitiewedstrijd (19 september). Ook voor de bekerwedstrijd tegen Bavel, zaterdag 5 september op sportpark Den Hogen Blok, blijft Vermue al aan de kant. Dit geldt ook voor de geblesseerden Tom Quant en Marc Bij de Vaate (meniscus). Onbekend is nog hoe lang laatst genoemde uit de running is. Jesse van der Linden en Jesper Kriens zijn twijfelgevallen. MZC'11 verloor vorige week het eerste bekerduel met 1-0 van Sarto. Bruse Boys, dat begon met een 2-2-gelijkspel tegen EBOH, mist voor de uitwedstrijd in Nieuw-Lekkerland wederom de geblesseerde Rick Jonker.
Vakantieganger Leen IJzelenberg is voor Duiveland niet bij wanneer zijn ploeg zaterdag op het Oostersportpark tegen een compleet SKNWK speelt. Beide ploegen startten de bekercompetitie vorig weekend met een zege. ZSC'62 - eerst duel 2-2 bij GPC - gaat in Scharendijke de strijd aan met Brouwershaven zonder Ian van Essen en Bilal Alaskhar. Beiden zijn nog geblesseerd. De tegenstander kan geen beroep doen op Michiel Theijssen (geschorst) en Mitchell Danker (werk). FC De Westhoek'20, dat Brouwershaven midweeks met 1-2 versloeg, heeft Patrick Verboom (gebroken teen) en Maurice Stoel niet in haar selectie tegen GPC.
WIK'57 voetbalt, zoals WereldRegio donderdagmiddag al meldde, helemaal niet. Sportpark De Vospit gaat even op slot na twee positieve coronagevallen binnen de eerste selectie.