Logo wereldregio.nl
Foto:

Probleemloze start ZieZaVo-competitie

  Actueel SD|Sport

Met de nodige corona-19 maatregelen is de start van de ZieZaVo-competitie in Laco sportcentrum zonder problemen verlopen.

Gelijk bij de start van de competitie moest FC Kerkwerve/'t Oliegeultje zich afmelden omdat er misschien een besmetting was binnen de spelersgroep. In de eerste klasse trok de kampioen van vorig seizoen, Van Oeveren/ZSC'62 (foto), woensdagavond de eerste punten naar zich toe in de wedstrijd tegen Van Heukelom Group (10-2). C.B Telecom S.B. won met 4-2 van debutant in de eerste klasse, Intersport Zierikzee. Van Klinken Montage toonde in de slotfase tegen Stella Boys/De Banjaard de sterkste met 4-3. De Strandloper/Ginsterveld won met 5-1 van debutant ASVB/Schipper Accountants in de eerste klasse.
In de tweede klasse toonde het nieuw team ASVB/JR vander Wekken wilskracht tegen Fietsoutlet Zeeland. Na een 3-1-achterstand zette de nieuwe ploeg in de tweede helft de aanval in en won met 5-4 de eerste competitiewedstrijd. Debutant Stormachtig uit Nieuwerkerk verloor met 0-4 van Vleesboerderij Boot en Stella Boys/De Banjaard 2 won met 9-3 van DDEZOM. Grenzeloos/Kort en FC Hanse Staalbouw deelde de punten (4-4).