Logo wereldregio.nl
Foto:

De Saman Groep betrekt nieuw pand in Breda

  Actueel SD|Ondernemen

Op 1 maart 2021 verhuist de Saman Groep haar vestiging in Breda van de Neerloopweg naar het Minervum.
Het nieuwe pand bevindt zich op bedrijventerrein Hoogeind in Breda. De verhuizing komt voort uit de sterke groei die de Saman Groep als leverancier van zonnepanelen en andere duurzame installaties het afgelopen jaar heeft doormaakt in Noord-Brabant.


Het nieuwe pand van de Saman Groep biedt de mogelijkheid om de groeiplannen van de organisatie in deze regio te realiseren. Met maar liefst 1.200 vierkante meter aan kantoren en magazijnen is er voldoende ruimte om de komende jaren meer consumenten en bedrijven te helpen met verduurzamen. Daarmee verstevigt de Saman Groep haar positie in Noord-Brabant als totaalinstallateur en serviceorganisatie van duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers en laadstations.
Per 1 maart vond tevens de overname plaats van KastoService B.V. uit Made. Hiermee zet de organisatie direct een ervaren team neer voor de installatie en het onderhoud aan verschillende soorten installaties. Zo biedt de Saman Groep ook installatie en onderhoud op hoog niveau met lokale vakmensen.
In het nieuwe pand wordt een inspiratiecentrum gerealiseerd waar bezoekers op afspraak verschillende duurzame installaties kunnen bekijken en zich kunnen laten adviseren.