Afbeelding

Getuigen van overval Zierikzee gezocht

Algemeen

Een 56-jarige man uit Zierikzee werd donderdagmiddag 11 april beroofd tijdens een ruzie met twee jongens. De daders namen zijn telefoon mee en verdwenen. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep rond 16.15 uur in de omgeving van de parkeerplaats aan de Touwbaan. Hier zou hij uitgescholden zijn door twee getinte jongens op een elektrische step. Hierop filmde de man het duo, waarna er een ruzie ontstond. Ze sloegen de filmende man, waardoor zijn telefoon op de grond viel. Een van de jongens pakte zijn telefoon van de grond en nam hem mee. Het tweetal ging er daarna vandoor. Het slachtoffer vroeg een omstander om hulp, die de politie belde.

De daders waren volgens het slachtoffer twee jongens met een getinte huidskleur. Een van hen was opvallend langer dan de ander. Beiden droegen donkere kleding. De kleinere jongen droeg een zonnebril. Zij reden op een elektrische step. Was u getuige van deze ruzie en beroving? Of heeft u kort voor of na het incident dit duo gezien? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Voor een snelle informatieverwerking geeft u het dossiernummer 2024090868 door.

Meer nieuws