De Looze Financiën

de looze

looze1
 looze2 looze3 looxe4

Conferentieruimte

De Looze Financiën beschikt over een moderne conferentieruimte. In deze conferentieruimte ontvangen we particulieren en ondernemers die klant bij ons zijn, maar de ruimte is ook door u af te huren. De conferentieruimte is uitermate geschikt voor: conferenties, vergaderingen, seminars, cursussen, congressen, lezingen, trainingen, workshops of brainstormsessies. Ook kan de ruimte voor u als spreekkamer, coachruimte of ontmoetingsruimte fungeren. We passen de ruimte aan op de door uw doorgegeven wensen.

Faciliteiten

Vandaag de dag is het belangrijk om je te onderscheiden en je constant te vernieuwen. Als bedrijf begrijpen we dat. Naar ons inzien is innovatie inherent aan hogere kwaliteit en snelheid enerzijds en groter gebruiksgemak anderzijds. Dit is waar De Looze Financiën voor staat en wat we onze klanten aanbieden. De uiterst moderne conferentieruimte, die wij ter verhuring aanbieden, is gebouwd rondom de gedachte van innovatie. We hebben tevens veel waarde gehecht aan comfort, zodat de focus bij u op het belangrijkste gelegd kan worden: de reden van samenkomst.

Van grote waarde is de aanwezigheid van een e-screen, die de ruimte extra aantrekkelijk voor u maakt. Met behulp van dit multi touch e-screen is presenteren een genot. Dankzij de automatische regeling van helderheid op het scherm is er altijd sprake van haarscherp beeld en dankzij het ingebouwde soundsystem is er sprake van feilloos geluid. Presentaties, video’s en dergelijke komen zodoende volledig tot hun recht. Ook internet kan via dit scherm direct bereikt worden. Dit brengt het nazoeken van informatie binnen handbereik en biedt onder meer de mogelijkheid om via Skype videovergaderingen of telefonische vergaderingen (conference calls) te houden. Het interactieve board, te bedienen door eenvoudigweg uw eigen laptop eraan te koppelen (plug en play), maakt het mogelijk om een professionele slag verder te maken dan dat mogelijk is bij het presenteren met een beamer. Dit resulteert in interactieve presentaties, waarbij de kennisoverdracht beduidend beter is.

Flexibiliteit is een tweede pluspunt van onze conferentieruimte. De tafels kunnen in allerlei opstellingen neergezet worden, makkelijk verschoven worden door middel van wielen en aan de zijkant van de ruimte weggezet worden door middel van het opklapmechanisme. De comfortabele stoelen zijn eveneens makkelijk te verschuiven. Bij een standaardopstelling biedt de ruimte plek aan 10 personen. In overleg is dit uit te breiden tot een capaciteit van 20 personen. Qua belichting geldt dat het in de ruimte mogelijk is om de ‘spreker’ meer of minder te belichten. De spots en lampen zijn in vele standen verstelbaar. De ruimte beschikt daarnaast over een eigen sanitaire voorziening en pantry.

Arrangementen

Naast het openstellen van onze moderne conferentieruimte maken wij het voor u ook mogelijk om Dreischor of Schouwen-Duiveland op een optimale wijze te ervaren. Dit mooie eiland in Zeeland heeft immers zoveel te bieden, dat u een ware ontdekkingstrip niet aan u voorbij kunt laten gaan.
Schouwen-Duiveland is rijk qua culturele, culinaire, sportieve en educatieve activiteiten. De arrangementen kunnen variëren van het huren van de conferentieruimte in combinatie met heerlijke maaltijden (zoals bijvoorbeeld een uitgebreide lunch of meergangen diner) tot en met sportieve activiteiten (zoals bijvoorbeeld golfen, indrukwekkende vaartochten of overige watersporten). De combinatie met educatieve excursies, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van plaatselijke musea op Schouwen-Duiveland, kan tevens worden gearrangeerd.

Vanuit dit startpunt zijn nog talloze variaties mogelijk, die in maatwerk afgestemd op uw wensen door ons in arrangementen omgezet kunnen worden. Het combineren van zakelijk overleg met activiteiten ter versterking van de teambuilding kunnen voor u op zo’n volledig verzorgde bedrijfsdag in fiscaal opzicht tevens erg voordelig zijn.

Verhuur

Voor onze conferentieruimte brengen we per dagdeel € 65,- in rekening (3 uur). Wilt u een andere tijdspanne gebruik maken van deze ruimte dan is dat mogelijk. In dat geval wordt de prijs in gezamenlijk overleg vastgesteld. Hetzelfde geldt voor arrangementen of serie boekingen van de conferentieruimte.

Reserveren, het controleren van beschikbaarheid of het opvragen van tarieven kan door te bellen naar: 0111-406060.