Actueel SD

ChristenUnie wil rol blijven spelen

De besloten vergadering van de ChristenUnie heeft dinsdagavond nieuwe bestuursleden opgeleverd.

De club gaat dus door na het opstappen van raadslid Johan Pannekoek. Pannekoek en zijn bestuur konden niet meer door één deur. Verschil van inzicht én privébesognes van Pannekoek bekoelden de liefde tussen de twee. De crisis leverde ook onenigheid binnen het bestuur op en hadden het opstaken van minstens één bestuurslid tot gevolg. Maar er zijn nieuwe bestuursleden en voorzitter Erika Capelle blijft aan. Ze reageert met ,,Tijdens de vergadering was iedereen zo betrokken en kwam er zoveel kennis en kunde naar voren. Ook voor andere dingen dan bestuurswerk. Met al die nieuwe energie werd het weer overduidelijk: we zijn een hoopvolle beweging.’’

woensdag 9 oktober 2019