Sport

Van Grunsven en Van der Stigchel overtuigen in HD5-finale

Zierikzeeënaar Martijn van Grunsven en Jan-Cees van der Stigchel (rechts op foto) uit Bruinisse hebben op camping Duin & Strand Dubbeltoernooi in Scharendijke met overtuiging het mannendubbel 5 op hun naam geschreven.

In de finale waren ze zondag met tweemaal 6-2 te sterk voor het als eerste geplaatste koppel Willem Lafeber/Ferry de Gans (links op foto). Jaap Kievit uit Burgh-Haamstede sloeg op de finaledag van het Scharendijkse dubbeltoernooi een fraaie dubbelslag in de 6-categorie. Met Serge Berrevoets won Kievit in een driesetter van Steven Marteijn uit Zonnemaire en Zierikzeeënaar Paul ten Have het mannendubbel. In het gemengd dubbel met dochter Rozemarijn was Jaap Kievit veel beter dan Paul van Burg en Linda Slootmaker: 6-1 6-2.

zondag 8 september 2019