Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Mechanical engineer • Nemag

Vacature Mechanical engineer (HTS-WTB) met sterke ICT affiniteit • Nemag

Kom jij werken bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland? Nemag ontwikkelt, verkoopt en bouwt de meest productieve en grootste grijpers ter wereld voor de overslag van droge bulkgoederen. De grijpers worden vanuit de moderne productielocatie in Zierikzee wereldwijd geëxporteerd. Het leverprogramma omvat een brede range van innovatieve grijpers (tot een inhoud van ruim 62 m3) en kabelverbindingssystemen, waaronder een recent geïntroduceerd nieuw grijperconcept waarmee bulkterminals grote efficiency voordelen behalen. Hiermee is Nemag toonaangevend in de wereld. Nemag is door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot een van de 20 meest innovatieve bedrijven van Nederland (MKB).

Vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij voor onze afdeling Engineering op zoek naar een

MECHANICAL ENGINEER
(HTS-WTC) MET STERKE ICT AFFINITEIT

De afdeling Engineering is de technische spil binnen de organisatie. Ontwikkelde producten worden vastgelegd in de productconfigurator, waaruit grijpers klantspecifiek worden geconfigureerd en vervaardigd. Hierbij wordt op de afdeling Engineering gebruik gemaakt van de modernste software, waaronder SolidWorks, PDM, Simulation, Tacton en ISAH. Binnen deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze productconfigurator Tacton. Daarnaast werk je mee aan grijperorders en R&D projecten.

Functieomschrijving
– Beheer en ontwikkeling van de grijpermodellen in productconfigurator Tacton;
– Projectgericht construeren en tekenen van grijpers;
– Technisch begeleiden van grijperorders;
– Optimaliseren van het ontwerp en de productiemethodes van grijpers.

Wat zoeken wij?
– HTS-opleiding of gelijkwaardig, richting werktuigbouwkunde;
– Ervaring met 3D CAD en programmeren;
– Ervaring met SolidWorks, Tacton en systeembeheer is een pré;
– Zelfstandig, praktisch ingesteld, nauwkeurig, klantgericht.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een leuk team met uitstekende sfeer, een financieel gezond bedrijf dat continu werkt aan ontwikkeling en verbetering, korte communicatielijnen, veel vrijheid in het werk en hoge eigen verantwoordelijkheid, aantrekkelijke primaire en secundaire

Geïnteresseerd?
Schrijf of mail naar Nemag B.V., t.a.v. Jan van der Vorm,
Postbus 110, 4300 AC, Zierikzee of jan.vandervorm@nemag.com.
Telefoon 0111 – 418960.

Reageer op deze vacature

vrijdag 23 augustus 2019