Actueel SD

ADRZ start met nieuw pijncentrum Vlissingen

Vanaf 1 september wordt een start gemaakt met het vormgeven van een nieuw pijncentrum.

In samenwerking met Erasmus MC geeft het ADRZ een flinke boost aan Pijngeneeskunde voor Zeeuwse patiënten. Het ziekenhuis werkt hiervoor samen met de Erasmus MC artsen prof. dr. Frank Huygen en dr. Kenneth van Tilburg. Haar ambitie is een Pijncentrum waar iedereen snel en efficiënt geholpen wordt. Om dit mogelijk te maken, wordt voorlopig zo veel mogelijk zorg in Vlissingen gepland. Nieuwe patiënten worden, wanneer nodig, aansluitend aan hun afspraak op de polikliniek direct behandeld. De patiënt is zo snel geholpen en doordat het ziekenhuis de processen op elkaar afstemt, worden wachttijden zoveel mogelijk terug gedrongen. Vervolgbehandelingen vinden plaats in zowel Vlissingen als Goes.

dinsdag 13 augustus 2019