Ondernemen

Culinair festijn met chef-koks in Het Vijfde Caisson

Chef-kok Wouter Kik komt eenmalig terug naar Het Vijfde Caisson om drie dagen op rij een zevengangendiner te bereiden samen met chef-kok Michael van der Kroft.

Op donderdagavond 25 juli, vrijdagavond 26 juli en zaterdagavond 27 juli kun je u genieten van het bijzondere diner. Het diner wordt geserveerd in de Peter Hossfeldzaal in Het Vijfde Caisson. Hier kun je genieten van het schitterende uitzicht over het krekengebied van Ouwerkerk, de Oosterschelde en de Zeelandbrug.
Wouter Kik (rechts op foto) was de man van restaurant De Vierbannen, waar hij 5,5 jaar aan het roer stond. Ook is hij werkzaam geweest in tweesterrenrestaurant de Kromme Watergang en gaat dit najaar voor zichzelf beginnen in Goes. Michael heeft gewerkt bij Amass in Kopenhagen en bij Petit Kitchen & Bar in Bruinisse. Hij gaat dit najaar voor zichzelf beginnen in Rotterdam in zijn nieuwe zaak Tres. De koks hebben eerder samengewerkt. Het menu bestaat uit lokale gerechten met invloeden van buitenaf.

donderdag 11 juli 2019