Actueel SD

‘Buren ontmoetingsborrel’ Buzee

De bouw van fase 3 van Buzee in Zierikzee heeft het hoogste punt bereikt.

Zeeuwland grijpt dit moment aan om een informele borrel te organiseren voor de toekomstige bewoners. Onder de naam ‘Buren ontmoetingsborrel’ nodigt zij de nieuwe huurders en kopers uit op 17 juli op de bouwplaats. Gezinswoningen en gelijkvloerse woningen Buzee fase 3 omvat de straten Raveslootstraat, Hofferstraat, Buijsestraat, Slabberswerf en D’Aillystraat in. Hier realiseert Zeeuwland 32 stadswoningen en 12 woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond. Van de 44 woningen zijn er 13 bestemd voor de verkoop. Deze woningen zijn allemaal verkocht. Ook voor alle 31 huurwoningen zijn nieuwe bewoners gevonden. Voor de doorstroming van huurwoningen in Zierikzee, kregen huurders uit deze plaats voorrang. Uiteindelijk gaan 22 huurders van Zeeuwland naar de nieuwbouw. Dat betekent dat eind dit jaar/begin volgend jaar veel (gezins)woningen vrijkomen in Zierikzee.

donderdag 11 juli 2019