Actueel SD

Smelly Kitchen op donderdagavond Concert at Sea

Smelly Kitchen, een band met onder meer Schouwse muzikanten, speelt op de komende editie van Concert at Sea.

De band staat geprogrammeerd op donderdag 27 juni van 18.00 tot 18.45 uur. Het optreden van Smelly Kitchen (foto) is op het strand. Op de eerste dag van het Zeeuwse muziekfestival treden ook onder andere Guus Meeuwis, Nielson en Golden Earring op. Concert at Sea gaat vanzelfsprekend verder op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Smelly Kitchen, zo staat op de website, ‘bestormt met elf muzikanten en aanstekelijke, hoekige funkgrooves de Nederlandse en Belgische zalen en festivals. Met een vijf man sterke, spetterende blazerssectie, gruizig Hammond-orgel en opzwepende percussie achter een straffe, geoliede funkband en een meer dan charismatische frontman. Met mierzoete soul, orkestrale, pompende en deinende hiphop en opdringerig dansbare funk brengt Smelly Kitchen het meest uitdagende publiek in beweging en vervoering’.

woensdag 12 juni 2019