Sport

Er verandert niets voor ZSC’62 en FC De Westhoek

Via een 4-1-overwinning op FC De Westhoek heeft ZSC’62 zich verzekerd van een langer verblijf in de derde klasse. FC De Westhoek speelt door de nederlaag na de zomer weer in de vierde klasse.

Het duel op de Kop van Schouwen, zaterdag op sportpark Laône in Renesse, werd al snel bepaald door een prachtige volley van Jos Erades (ZSC’62). Na een halfuur spelen verdubbelde Mike de Voogd de marge en was de angel al redelijk ver uit de wedstrijd. Na rust kreeg FC De Westhoek via een strafschop een uitgelezen mogelijkheid om de derby weer spannend te maken, maar miste de elfmetertrap. Hierna werd het 3-0 voor ZSC’62 via Barry van der Stel, deed Lennart Padmos wat terug en bepaalde Mark Provoost via een strafschop de marge weer op drie).

zaterdag 8 juni 2019