Actueel SD

Captain of Sales komt naar Neeltje Jans

Het KNRM-event Captain of Sales, waarvan de landelijke editie dit jaar voor de derde keer in Noordwijk wordt gehouden, krijgt een ‘dependance’ in Neeltje Jans.

De Zeeuwse editie van dit competitieve goede-doelenevent wordt 13 september gehouden bij KNRM Neeltje Jans. Deelnemen is gratis. Tijdens Captain of Sales strijden bedrijventeams (2 personen) tegen elkaar in allerlei actieve en cognitieve spelonderdelen. Die spellen hebben een hoog Wie is de mol-gehalte en met die opdrachten valt écht geld te winnen. Geld dat door sponsoren beschikbaar is gesteld en aan het einde van de dag ten goede komt aan het goede doel van de dag: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in Zeeland. ,,Die spelonderdelen zijn geweldig leuk om te doen. En het is belangrijk dat de opdrachten ook worden gewonnen, want Captain of Sales is competitie! Maar om de titel ‘Captain of Sales’ te kunnen winnen doen de teams er goed aan ook zelf geld te maken, inherent aan sales”, vertelt initiator Edward Zwitser. De dag richt zich niet alleen op salesmensen, maar ook op iedereen die relationeel goed is en een hart heeft voor de KNRM.

De KNRM hoopt dat Zeeuwse bedrijven een team afvaardigen om van deze dag een succes te maken. Gratis aanmelden kan via de website www.captainofsales-zeeland.nl. Meer informatie is ook te verkrijgen via telefoonnummer 06-24239487.

dinsdag 14 mei 2019